ДА СЕ ПЕЧЕМ, НО ПРАВИЛНО

С КОНАКТНИ ЛЕЩИ В СОЛАРИУМА

Много фенове на тена често си задават въпроса: Позволено ли е да се печем в солариума с контактни лещи?...

прочети цялата статия


СОЛАРИУМА ПРОТИВ УМОРАТА ОТ ДЪЛГИЯ ПОЛЕТ

(при преминаване през няколко часови пояса)

С все по-гъстата мрежа от самолетни връзки и все по-късото времетраене на полетите, дори и най-отдалечените точки на планетата са станали достижими за относително кратко време...

прочети цялата статия

Не е достатъчно да легнете на който и да е солариум. Няколко неща трябва да бъдат съобразени, за да може наистина да се насладите на посещението си в соларното студио. Тук са отговорите на няколко въпроса,които винаги и постоянно биват задавани:

ИМА ЛИ СМИСЪЛ ДА ПОДГОТВИМ КОЖАТА СИ ПРЕДИ ПОЧИВКАТА?

Подготовката е необходима, особено за хора много бяла кожа. Ние трябва да направим няколко соларни сеанса, за да подготвим кожата си за силното слънце и да й дадем време да изгради защита от интензивните слънчеви лъчи.

С ГРИМ В СОЛАРИУМА?

Не, ако обичате. С грима се запушват порите на лицето ни. Ултравиолетовите лъчи отварят порите отново, чрез което заедно с лъчите проникват и алергопредизвикващите съставки на грима.

ДУШ СЛЕД СОЛАРИУМА?

Слухът, че с освежаващия душ след солариума се измива и изтърква тена е грешен. Тенът възниква в кожата, не върху кожата. Погрижете се за тялото си с един душ и след него нанесете хидратантен крем - кожата ви ще се освежи и тена ще очарователен.

МЕДИКАМЕНТИ И СОЛАРИУМ ЕДНОВРЕМЕННО

За някои медикаменти се знае, че увеличават чувствителността на кожата. Особено висока е вероятността това да се случи при приемане на антибиотици, сулфонамиди, диоретици, антидепресанти, антидиабетични таблетки. Ако не сте сигурни дали медикаментите, които приемате са съвместими със слънчевите лъчи, попитайте вашия лекар, за да може да се насладите безрисково на слънчевата баня!

Солариум | Ergoline | Соларна козметика | Управление на солариум | Соларно студио | Съвети за тен