opensun550.jpg

Ergoline Open Sun 550

Повече свобода по време на добиване на загар? Ergoline Open Sun A.R.T. ви дава онова истинско "кабрио-усещане": придобиване на тен като под открито небе, без обичайния тунел за загар! Всичко е възможно с A.R.T. (Advanced Reflective Tanning).

Ergoline Open Sun отвежда добиването на загар в напълно различна посока с помощта на A.R.T. (Advanced Reflective Tanning). Разположени отстрани на акрилната повърхност за лягане UV-лампи отразяват лъчите си върху стъклени рефлекторни платна с максимална прецизност.

Покритието Ultra отразява само онази част от UV-спектъра, която има активно действие за придобиване на загар. Въз основа на компютърни изчисления, UV-лампите се позиционират така, че да се получи изключително хомогенно разпределение на UV-лъчите. Формата на рефлекторните платна е проектирана от компютър, за да осигури придобиването на особено равномерен тен.

A.R.T. ADVANCED REFLECTIVE TANNING

ЛАМПИW (ВАТА)
45 160
ЛИЦ. ЛАМПИW (ВАТА)
2 800
Обща UV-производителност в kJ/min: 67,1
SILVER MAGENTA
45 turbo power лампи с ниско налягане са разположени в тунела за почерняване на Ergoline Open Sun 550 и се грижат за красив загар на тялото. Облъчването на лицето и деколтето идва от 2 облъчвателя с високо налягане, които се намират отдясно и отляво на тялото. Тяхното UV излъчване се отразява от 2 стъклени рефлектора в горната част. Чрез идеалната геометрия на отразяване се получава максимален загар на лицето.

ОТКРИТ ДИЗАЙН
Открит футуристичен дизайн в магента и сребърно. Толкова невероятен, колкото и новата технология за почерняване при Ergoline Open Sun 550. Със светещо лого Ergoline и висококачествен стъклен декор.

BODY MULTI RELAX
Нова по-широка ергономична повърхност за лягане с вградена поставка за главата, удобни вдлъбнатини за ръцете и опора за краката.

КОМФОРТНО ОХЛАЖДАНЕ
Свеж въздух приятно обдухва тялото и лицето по време на процедурата.

AIR CONDITION
Климатикът се грижи за приятно охлаждане не само на повърхността за лягане, но и на въздуха в тунела за почерняване.

СТЕРЕО ЗВУК
Ergoline Open Sun 550 е серийно оборудван с букса за слушалки и високоговорители и оборудване за свързване към външен аудио-източник.

Солариум | Ergoline | Соларна козметика | Управление на солариум | Соларно студио | Съвети за тен