ergoline400_1.gif

Ergoline Advantage 400 Automatic Power

40 UV лампи, всяка по 140 вата, в областта на тялото и три лицеви облъчватели от 300 до 400 вата: това е Automatic Power версията на топ модела от серията Advantage.

Предлагащ голямо пространство за своята класа и множество технически характеристики Ergoline Advantage 400 е топ моделът от тази серия. Солариумът Advantage 400 Automatic Power впечатлява с модерен и забавен дизайн в два цветови варианта: Seablue Silver (сребърно със синьо) и Chilired Silver (сребърно с червено).

ПРЕВКЛЮЧЕТЕ МОЩНОСТТА: AUTOMATIC POWER SYSTEM
Индивидуалната UV-чувствителност се измерва с помощта на IQ сензор. След това индивидуалната програма за почерняване стартира автоматично. Сега Automatic Power System прави сигурно излагането на лицето (стъпка 1) и тялото (стъпка 2) само на прецизно определено количество UV мощност. Модификацията на мощността за областта на тялото се постига с използване на устройства за превключване с конвенционални баласти и с временно включване и изключване на всяка втора UV лампа. Мощността на устройствата за загар на лицето се регулира на три степени, според необходимостта. Не е нужно да споменаваме, че може да се нагласи и максимална UV-мощност по желание. Automatic Power System с конвенционални баласти осигурява врата към света на индивидуализирания загар на атрактивна цена. Повечето клиенти, придобиващи загар, получават соларна процедура в рамките на определено ориентировъчно време. Продължителността на сесията на почерняване може да варира в съответствие с възрастта на лампите и UV-чувствителността на отделния клиент.

ТОЧЕН АНАЛИЗ НА КОЖАТА: IQ SENSOR
IQ сензорът е ключът към индивидуализираната UV-доза. Той представлява много чувствителен инструмент с фотоелектронна прецизност, който може да анализира състоянието на кожата точно и надеждно. Поради тази причина IQ сензорът се тества автоматично след всеки цикъл на измерване, за да се провери дали е в изправност и дали измерва прецизно. Редовното калибриране се извършва лесно с използване на IQ карта, включена към наръчника с инструкции.

ОСВЕТЛЕНИЕ
Advantage 400 е оборудван със светещо лого Ergoline. При този модел има и ефектно осветяване на основата и тунела за почерняване.

ТЕН НА ТИЛА
Рефлекторът, интегриран под повърхността за лягане, дава възможност за красив тен и на тила и раменете, области които иначе почерняват по-трудно.

ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ОХЛАЖДАНЕ: COMFORT COOLING + AIR CONDITION
Както може да се очаква от Ergoline, солариумите Advantage притежават впечатляващо модерна технология за вентилация. Нагласящата се на степени вентилация за тялото осигурява освежаващ бриз от 2-те дюзи за лицето и 4-те дюзи за тялото. Advantage 400 Automatic Power може да се поръча срещу доплащане с климатик за охлаждане на повърхността за лягане.

АКРИЛНА ПОВЪРХНОСТ BODY FORM PLUS
Повърхността за лягане Body Form Plus с интегрирана поставка за главата следва извивките на тялото и прави почерняването в Ergoline Advantage 400 изключително комфортно.

ЛАМПИW (ВАТА)
40 140
ЛИЦ. ЛАМПИW (ВАТА)
3 400
Обща UV-производителност в kJ/min:58.7
SEABLUE SILVER
CHILIRED SILVER
  • Автоматична вентилационна система
  • Обща консумация(вата): 10,300
  • Електрически изисквания: 230V 3Ø or 230V 1Ø
  • Предпазители: 40A / 3-pole 3Ø or 60A / 2-pole 1Ø
  • Тегло: 1,100
  • Рамери затворен (д x ш x в в cm): 87 x 48 x 44
  • Рамери отворен (в cm): 57
  • Минимални размери на кабината: 9 x 7

Солариум | Ergoline | Соларна козметика | Управление на солариум | Соларно студио | Съвети за тен